Salg af granbrænde

Er du på udkig efter granbrænde? Så er du landet det helt rette sted. Hos Brdr. Pedersen kan du købe både gran-, bøge og løvtræsbrænde til lige det, du mangler brænde til. Vi leverer kvalitetsbrænde i Vejle, Billund og Give til skarpe priser og kører også gerne ud til andre byer for at levere brænde. Vi kvalitetstester også løbende vores brænde for at sikre, at kvaliteten lever op til vores standarder.

Vi leverer tørt savet og kløvet brænde af grantræ, der er perfekt til masseovne. Vi saver og kløver brændet ud fra dine ønsker til grovhed og længde. Her tilbyder vi dog kun op til 50 cm i længde. 1 skovrummeter svarer til cirka 0,7 stablet rummeter.

Leder du efter granbrænde? Eller vil du høre mere om vores produkter og priser? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på enten 20 73 43 44 eller 51 80 46 23 eller på brdr.pedersen.gammelby@gmail.com, og få et uforpligtende tilbud på din næste brændelevering.

Priser på granbrænde

Al granbrænde leveres løst aflæsset på din adresse. Alle vores priser er uden levering. Prisen for levering er 75 kr pr. skovrummeter, og er der tale om levering af granbrænde på under 7 skovrummeter, tillægges der et gebyr på 300 kr. Vores priser er gældende i en radius på 40 km. Skal du have leveret længere væk end dette, er du velkommen til at kontakte os med henblik på en pris for levering. Prisen på granbrænde starter ved 500 kr. inklusiv moms.

Er du interesseret i en pris på granbrænde? Så kan Brdr. Pedersen hjælpe dig. Vi leverer granbrænde af høj kvalitet til favorable priser, så du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Søger du yderligere informationer om vores brænde og priser, eller har du spørgsmål til vores services, er du altid velkommen til at kontakte os på 20 73 43 44 eller 51 80 46 31 eller brdr.pedersen.gammelby@gmail.com. Vi står klar til at hjælpe dig med den rette løsning til dit behov.